За нас

В ЕЛЕКТРИЧКА сме се събрали, за да изградим една нова реалност заедно с Вас, в която Ви даваме възможност, да пътувате по света, с по-високо ниво на екологично съзнание, в което всеки продукт, който ви предлагаме като опция за екологична мобилност, е проектиран така, че той защитава планетата всеки ден, докато Вие се движите свободно около нея.

В ЕЛЕКТРИЧКА ние Ви предлагаме цял каталог от транспортни опции без сложността на превозно средство с гориво, нито неговите последващи ефекти върху атмосферата; Е, това което ви предлагаме, има възможността просто да презаредите малка, бързо зареждаща се литиева батерия в уюта на вашия дом.

В ЕЛЕКТРИЧКА   можете да намерите тротинетки, скутери и скейтбордове, велосипеди, мотоциклети, както за възрастни за придвижване в градския трафик, така и за деца. Така че от 5 или 6 години да могат да играят у дома или да ги заведете в градските паркове. Ние допринасяме за създаването на екологично осъзнат свят. Част от предимствата на моделите и опциите за алтернативна мобилност на ЕЛЕКТРИЧКА е фактът, че можете да забравите за проблемите при стартиране или евентуално удавяне на двигателя или карбурацията, защото като не използвате изкопаеми горива, всички тези проблеми, с които можеше да се сблъскате преди, сега са несъществуващи. С опциите за електрически превозни средства, бъдещето без замърсяване е във вашите ръце, защото тази инвестиция е не само в алтернативна мобилност, но и инвестиция в защита на планетата и възможността да имате бъдеще и че свободата да пътувате не спира поради НЕ използването на горива от природата, сега имате възможност чрез ЕЛЕКТРИЧКА да продължите да правите приключения по света, без да се притеснявате за въздействието върху атмосферата, защото всеки километър на колела ще бъдете километър гордост, за да допринесете за по-доброто използване на ресурсите на човечеството. Сега скоростта за сбьдване на вашите мечти зависи само от електрическия модел, който изберете да придобиете чрез ЕЛЕКТРИЧКА…тогава въпросът ще бъде: С какво ще се приближите,  с мотоциклет, скейтборд или велосипед, скутер към сбудбане на мечтите си?

В ЕЛЕКРТИЧКА имаме повече от 20 модела електрически мотоциклети, които да ви предложим, и цяло разнообразие от електрически превозни средства, за да решите как предпочитате да допринесете за тази планета, която обитаваме, и да дадете воля на вашите приключения и мечти по съзнателен начин.